Multismoke Professionele Rookoven HM 12550 ISO VLD Galva

De Multismoke Rookoven HM 12550 ISO VLD is een professionele rookoven waar grote hoeveelheden vis en vlees gerookt in kunnen worden. Door de uitvoering in gealuminiseerd staal, zijn dubbele geïsol...

Verwachte levertijd

12 week(en)

€ 895,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

De Multismoke Rookoven HM 12550 ISO VLD is een professionele rookoven waar grote hoeveelheden vis en vlees gerookt in kunnen worden. Door de uitvoering in

gealuminiseerd staal, zijn dubbele geïsoleerde wanden en de grote regelbare afvoer, bij uitstek geschikt voor horeca gebruik. In de oven kunnen de b.v. forellen palingen en andere vissoorten hangen, maar er kunnen ook rekken gebruikt worden waar het te roken product bijvoorbeeld de filets opgelegd kunnen worden. De oven is 125 cm hoog en 50 cm breed. De deur heeft 2 knoppen voor het afsluiten. De grote aslade heeft de breedte van de oven en is voorzien van een regelbare luchttoevoer in combinatie met de schuif op de bovenkant voor het laten ontsnappen van de rook en warmte. Eenvoudig een flexibele slang voor een afvoer naar buiten te monteren.

Multismoke Professionele Rookoven HM 12550 ISO VLD Galva

De oven wordt met 6 speten en 6 haken, temperatuurmeter, 5kg beuken-eikenhout en 5kg beuken-eikenmot in een kartonnen verpakking geleverd. De temperatuurmeter en de houten greep dient u zelf te bevestigen.

Naast de rookhaken kan er in deze oven een rek voor het liggend roken gebruikt worden; de 1-Etagerooster HM 505. Je kunt ook meerdere van deze rookroosters plaatsen. Vis valt niet meer van de haken. Let wel op dat paling altijd hangend gerookt dient te worden zodat  het eventuele vet van de paling eruit kan lopen. Het etagerooster wordt standaard niet meegeleverd. Deze kun je vinden in de "Gerelateerde producten" onder de specificaties.

Ook kan voor dit type de GA 50 gasunit (standaard niet inbegrepen) worden gebruikt die op propaan of-camping gaz brandt en een gelijkmatige temperatuur in de oven geeft. Deze kun je vinden in de "Gerelateerde producten" onder de specificaties.

Deze professionele dubbelwandig en geisoleerde rookoven is uitgevoerd in Galva en kost € 895,00. In RVS uitvoering kost deze oven € 995,00.

 

Levering

  • Multismoke Rookoven HM 12550 ISO VLD
  • 5kg beuken-eikenhout
  • 5kg beuken-eikenmot
  • 1 temperatuurmeter
  • 6 speten en 6 haken voor het ophangen van de vis
  • in een kartonnen verpakking

Levertijd: 2 à 3 weken, na bestelling.
We nemen meteen contact met u op.

Merk: Help Multismoke
Uitvoering: Help

Gealuminiseerd staal / dubbelwandig en geïsoleerd

Afmeting: Help 500 mm x 400 mm x 1250 mm
Brand op: Help Rookhout
Geschikt voor: Help Roken van vis, vlees en gevogelte
Inhoud: Help 12 / 14 pond (bijv.: 25 à 30 forellen, 10 à 12 snoekbaars of 40 palingen)
Netto gewicht: Help 33 kg
Garantie: Help 2 jaar