Matin Tafelstatief met Panoramakop MP-302

Het Matin Tafelstatief met Panoramakop MP-302 is een compact, stevig en licht tafelstatief en kan in hoogte versteld worden tot maximaal 24,5 cm. Het tafelstatief is voorzien van een panoramakop, w...

Standaard levertijd

1 dag

€ 27,95
Prijs per stuk

Voorraad : 103

Aantal: 
Bestellen

Het Matin Tafelstatief met Panoramakop MP-302 is een compact, stevig en licht tafelstatief en kan in hoogte versteld worden tot maximaal 24,5 cm. Het tafelstatief is voorzien van een panoramakop, waarop u een camera of een kleine spotting scope kunt monteren. Deze panoramakop kan vrij bewegen. Meegeleverd wordt een beschermtas om het statief gemakkelijk mee te kunnen nemen.

Specificaties Matin Tafelstatief met Panoramakop MP-302

De uitschuifbare poten van het Matin Tafelstatief met Panoramakop MP-302 zijn 2-delig, waardoor u het statief in vele hoogten kunt instellen. Onderaan de poten zitten rubberen antislipdoppen, waardoor het statief goed op zijn plaats blijft. Het middengedeelte kan zowel omhoog als naar beneden geschoven worden en heeft aan de onderkant een zuignap. De panoramakop kan vanaf basisstand 90 graden naar voren en 90 graden naar achteren draaien. Verder kan de panoramakop 360 graden rond gedraaid worden. Bovenop de panoramakop zit een 1/4" male schroefdraad. Het statief kan belast worden tot 3 kg. De panoramakop is voorzien van een snelkoppelingsplaat.


Levering

  • Statief met balhoofd
  • Beschermtas
  • Kleurenverpakking

Merk: Help Matin
Gebruik: Help Spiegelreflexcamera, Compactcamera, Spotting scope/Telescoop
Minimum hoogte (cm): Help 18,5
Maximum hoogte (cm): Help 24,5
Gesloten hoogte (cm): Help 21,5
Secties: Help 2
Draagvermogen (Kg): Help 3
Gewicht Statief (Kg): Help 0,44
Materiaal: Help Aluminium, Kunststof