Matin Camera Tas M-6452 170x120x195mm

De Matin Camera Tas M-6452 is een stevige, slijtvaste en waterafstotende tas, gemaakt van neopreen en nylon. De tas is geschikt voor spiegelreflexcamera’s. Het grootste voordeel van de tas is dat e...

Standaard levertijd

1 dag

€ 37,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De Matin Camera Tas M-6452 is een stevige, slijtvaste en waterafstotende tas, gemaakt van neopreen en nylon. De tas is geschikt voor spiegelreflexcamera’s. Het grootste voordeel van de tas is dat er een spiegelreflexcamera in past met bevestigde zoomlens. Deze zoomlens kan maximaal 12 cm lang zijn. De binnenkant van de tas loopt taps naar beneden, waardoor de zoomlens optimaal wordt beschermd. De camera kan afgedekt worden met een tussenbevestiging die door middel van klittenband aan de binnenwanden vastgemaakt kan worden. De wanden en deksel van de tas zijn opgevuld, waardoor de tas schokbestendig is. Het deksel heeft een handig vakje voor accessoires. In de 3 vakken aan de buitenkant van de Matin camera tas kunt u onder andere uw accessoires voor de camera in kwijt.


De Matin Camera Tas M-6452: comfortabel te dragen

U kunt de Matin Camera Tas M-6452 op vele verschillende manieren dragen, door middel van de meegeleverde heupriem, schouderriem of handvat aan het deksel van de tas. De heupriem biedt extra comfort tijdens wandeling of bergbeklimming. Met behulp van de schouderriem kan de tas makkelijk gedragen worden en dankzij de antisliplaag aan de binnenkant glijdt hij niet snel af tijdens het lopen. Met het handvat aan het deksel van de tas kunt u de tas snel en gemakkelijk pakken en vasthouden.

De getoonde accessoires op de foto's zijn niet in de levering inbegrepen.

Levering:

  • Cameratas
  • Heupriem
  • Schouderriem


Merk:HelpMatin
Type:HelpCameratas