Marumi Protect Filter EXUS 77 mm

Het Marumi Filter EXUS Protect 77 mm combineert de bekende prijs/kwaliteit verhouding van Marumi met de professionele eigenschappen van een topfilter. De EXUS-lijn staat voor een matzwarte metalen ...

Standaard levertijd

1 dag

€ 84,95
Prijs per stuk

Voorraad : 6

Aantal: 
Bestellen

Het Marumi Filter EXUS Protect 77 mm combineert de bekende prijs/kwaliteit verhouding van Marumi met de professionele eigenschappen van een topfilter. De EXUS-lijn staat voor een matzwarte metalen rand en een zwart gekleurde zijkant van het optiek. De EXUS filters zijn de beste filters in hun soort doordat ze voorzien zijn van een vuil-, olie-, waterafstotende- en een antistatische coating. Deze toplijn filters schaart zich hiermee tot de beste filters ter wereld.

De Marumi Filter EXUS Protect 77 mm, een topfilter!

Het Marumi Filter EXUS Protect 77 mm is een neutraal beschermfilter die het objectief beschermt zonder een eventueel ongewenst filter effect. Een normaal filter geeft veel reflectie en vervorming op de sensor van de digitale camera. Met dit EXUS protect filter, voorzien van een speciale coating, wordt de reflectie van het binnenkomende licht enorm gereduceerd tot minder dan 0,3%.


Levering

  • 1 x Marumi Filter EXUS Protect
  • Kleuren Verpakking