Marumi Filterset 67 mm - 3 Filters

UV, Circ Pola & ND8 FilterDe Marumi Filterset 67 mm biedt 3 hoogwaardige filters met elk hun eigen effect. De set is ideaal als u tijdens het fotograferen verschillende effecten wilt bereiken. Meeg...

Verwachte levertijd

6 week(en)

€ 109,00
€ 50,15
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

UV, Circ Pola & ND8 Filter
De Marumi Filterset 67 mm biedt 3 hoogwaardige filters met elk hun eigen effect. De set is ideaal als u tijdens het fotograferen verschillende effecten wilt bereiken. Meegeleverd wordt een beschermtas om de filters veilig mee te kunnen nemen. De filters passen op alle lenzen met een diameter van 67 mm. 

Specificaties Marumi Filterset 67 mm - 3 Filters

De filterset bestaat uit de volgende filters:

- Marumi UV Filter 67 mm
UV filters blokkeren de onzichtbare ultraviolette stralen, die vaak onscherpte veroorzaken. Daarnaast zorgen UV filters voor een betere kleurweergave en een hoger contrast in de foto's.
- Marumi Circ. Pola Filter 67 mm
Elimineert spiegelende effecten van bijvoorbeeld water, glas en sneeuw. Doordat u verschillende kleuren blauw kunt toevoegen aan de foto, is het filter ook zeer geschikt voor het fotograferen van blauwe luchten en landschappen.
- Marumi Grijs Filter DHG ND8x Light Control 67 mm
Een grijsfilter laat minder licht door. Is er teveel licht of u wilt bijvoorbeeld een ander diafragma gebruiken met dezelfde sluitertijd dan kunt u een grijsfilter gebruiken. U kunt een bepaalde diafragmawaarde met 3 stops verlagen.


Levering

  • 1 x Marumi UV Filter 67 mm
  • 1 x Marumi Circ. Pola Filter 67 mm
  • 1 x Marumi Grijs Filter DHG ND8x Light Control 67 mm
  • 1 x Marumi Filter Tas tot 77 mm

Merk:HelpMarumi
Diameter:Help67 mm