Top

Marumi Circ. Pola Filter EXUS 77 mm

  • Marumi Circ. Pola Filter EXUS 77 mm
  • Marumi Circ. Pola Filter EXUS 77 mm
  • Marumi Circ. Pola Filter EXUS 77 mm
  • Marumi Circ. Pola Filter EXUS 77 mm
  • Marumi Circ. Pola Filter EXUS 77 mm
129,00
per stuk
Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 10

De Marumi EXUS circulaire polarisatie filters zijn filters die gebruikt worden voor speciale situaties. Bijvoorbeeld bij het fotograferen van voorwerpen achter glas, bijv. in een museum, kan het spiegelende effect van het glas met behulp van een polarisatiefilter worden onderdrukt. U kunt door middel van draaien van de voorste gedeelte van het filter kiezen of het water spiegelend is, of dat u "de diepte" in wilt fotograferen. Denk ook aan opnames van sneeuw, planten of door een raam fotograferen. Een polarisatie filter is mooi te gebruiken voor landschapsfoto's, door aan het filter te draaien kunt u verschillende kleuren blauw tevoorschijn laten komen. Een ander effect van het gebruik van een polarisatiefilter is dat een wolkenlucht veel meer contrast krijgt.

Minimaliseer ongewenste reflecties

De Marumi EXUS cirulair polarisatie filters serie combineert de bekende prijs/kwaliteit verhouding van Marumi met de professionele eigenschappen van een topfilter. De EXUS-lijn staat voor een matzwarte metalen rand en een zwart gekleurde zijkant van het optiek. Het filter is voorzien speciale coating en speciale "light-protecting ridges" die ongewenste reflecties minimaliseren.

De EXUS filters zijn de beste filters in hun soort doordat ze voorzien zijn van een vuil-, olie-,  waterafstotende- en een antistatische coating. Deze toplijn filters schaart zich hiermee tot de beste filters ter wereld.


Levering

  • Marumi Filter EXUS Circ. Pola 77 mm
  • Kleuren Verpakking