Kowa TSN Spotting Scopes behoren tot de beste die verkrijgbaar zijn

 

Spotting Scopes zijn kleinere draagbare telescopen met een vergroting tussen de 20x en 60x. Door deze vergroting zitten spotting scopes qua vergroting boven verrekijkers, maar weer onder telescopen. Deze scopes worden gebruikt door schutters om de plek van kogelinslag te bepalen, maar de grootste groep gebruikt de spotting scopes voor vogelspotting. Daarnaast kan spiegelreflexcamera aan de spotting scope wordt gekoppeld om zo foto's te kunnen maken, dit wordt ook wel digiscoping genoemd. Wilt u meer lezen over digiscoping? Kijk dan hier:

http://www.survivalgigant.nl/informatie/digiscoping

 

Kowa Prominar Spotting Scopes

 

De Kowa TSN Spotting Scopes, behoren tot de beste spotting scopes die verkrijgbaar zijn. De body is gemaakt van sterk magnesium en is voorzien van een uitschuifbare zonnekap. Deze zonnekap beschermt de lens tegen blootstelling aan regen en direct zonlicht dat de spotting scope binnendringt.

  Wereldwijd zijn ze met enthousiasme ontvangen en getest door de meest kritische eindgebruikers. Op vele punten zijn ze beter en veel handzamer dan andere bekende merken. Briljantie, scherpte en kleurweergave zijn subliem te noemen.

 

De Prominar pure Fluorite-Crystal lenzen (TSN883 en TSN884) zijn uitermate helder en behoren volgens diverse testen van gerenommeerde instanties tot de absolute wereldtop.


 

Belangrijke kenmerken Kowa TSN-serie:

  •     Zeer compact, dankzij nieuw ontworpen lenzensysteem
  •     Oculairen hebben een grote uittredepupil voor gemakkelijke inkijk
  •     Alle lenzen zijn vervaardigd van milieuvriendelijk eco glas, voorzien van een super coating
  •     De body is vervaardigd van magnesium en is met gas gevuld: stof- en waterdicht
  •     Handige en soepel lopende grof- en fijninstelling knop
  •     Scherpstellen van 5 meter tot oneindig
  •     10 jaar garantie

 

Direct naar het Kowa TSN aanbod >>
Geen producten