Kowa Digiscoping set met een wide zoom oculair, eenvoudig te monteren digiscoping adapter en bijbehorende Tas. Bent u al klaar voor het vogelseizoen?


Met de Kowa Digiscoping set bent u in één keer klaar voor het vogelseizoen! In deze set zit een Kowa Spotting Scope TSN883 met een 25-60x TE11wz wide zoom oculair, de eenvoudig te monteren PA7 digiscoping adapter  en een bijbehorende Kowa Stay-On Tas. Bij uw bestelling krijgt u bovendien een T2 adapter ring naar keuze, hiermee kunt u uw camera eenvoudig koppelen aan de spotting scope voor digiscoping. Geef hiervoor uw type camera aan in het opmerkingen veld in de winkelwagen.


Kowa Spotting Scope TSN-883

De Kowa TSN880-serie (88mm) is een begrip op spotting scope gebied en kan worden geclassificeerd als wereldtop. Wereldwijd is hij met enthousiasme ontvangen en getest door de meest kritische eindgebruikers. De Kowa is erg sterk op gebied van briljantie, scherpte en kleurweergave zijn subliem te noemen.

Kowa Zoom Oculair 25-60x TE11WZ voor TSN770/880 
Een groothoek oculair met variabele vergroting van 25-60x voor de TSN770 en TSN880 serie. Het oculair is vervaardigd uit 6 lensgroepen met totaal 9 lenselementen, hierdoor heeft dit oculair een 10% grotere beeldhoek dan vergelijkbare topmerken.


Kowa Camera Adapter TSN-PA7

De TSN-PA7 is een camera adapter voor de TSN883. Deze camera adapter wordt over het oculair van uw spotting scope gezet en met een optionele T2 ring past de adapter op de bajonetaansluiting van uw spiegelreflexcamera.

Kowa Stay-on tas voor de spotting scopes TSN881 en TSN883.

Deze degelijke op maat gemaakte spotting scope tas is waterbestendig en beschermt uw TSN-883 tegen de diverse elementen. De tas kan om de spotting scope blijven zitten terwijl u er doorheen kijkt.

De Kowa Digiscoping set is alles wat u nodig heeft voor uw passie voor vogelspotten!

Direct naar de Kowa Digiscoping set >>


Bekijk hier de video van de Kowa Spotting Scope Body TSN883 Prominar:
Direct naar de Kowa Digiscoping set >>Geen producten