Explorer Cases zijn 100% in Italië vervaardigde koffers en worden gezien als de meest innovatieve waterdichte koffers in de markt. De koffers zijn water- en stofdicht en zijn bestendig tegen de zwaarste omstandigheden en schokken.


De koffers zijn bestendig tegen een temperatuur van -33 tot + 90 C°. Hiermee zijn ze ideaal voor het vervoeren van bijvoorbeeld foto apparatuur, optische apparatuur, elektronica, militaire apparatuur, etc. 
Een aantal superieure kwaliteiten van de koffers zijn:

  • Waterdicht, vochtdicht, stofdicht en bestand tegen chemicalien
  • Bestendig tegen een temperatuur van -33 tot + 90 C°
  • 100% in Italië ontworpen en vervaardigd
  • Het eerste koffermerk dat voldeed aan de nieuwe militaire standaard kwalificaties
  • Herkend als de meest veelzijdige koffers om aan te passen
  • Grootste keuze in accessoires
  • Innovatieve patenten


Garantie


Explorer cases wil de meest betrrouwbare partner zijn om apparatuur mee te kunnen nemen onder zware omstandigheden. Daarom kunt u rekenen op 100% garantie voor "ALTIJD" tegen het kapot gaan of defecten van het materiaal*. Het is niet voor niets dat deze koffers voldoen aan de zwaarste militaire standaard kwalificaties.


 *Garantie is alleen op gevallen waarbij geen sprake is van verkeerd gebruik, nalatigheid of een ongeluk. De garantie geldt alleen op de koffers, niet op de inhoud.De koffers

Er zijn 26 maten verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals zwart, oranje en groen. Un kunt kiezen voor een koffer met plukfoam zodat u de koffer volledig naar eigen inzicht kunt indelen door stroken foam uit de koffer te halen. Ook een lege koffer kan aangeschaft worden waar eventueel nog weer een tas met verdelervakken voor te krijgen is. Explorer Cases heeft het ruimste aanbod met de meeste accessoires.

Wapenkoffers
Wapenkoffers worden gebruikt om uw wapens veilig op te bergen en vervoeren. Deze onverwoestbare wapenkoffers zorgen ervoor dat uw wapens wordt beschermd tegen de zwaarste schokken, stof en water. Tevens is het mogelijk om de koffer te voorzien van een slot, deze kunt u vinden bij de optionele accessoires.


Direct naar de Explorer CasesDirect naar de Explorer CasesGeen producten