Falcon Eyes Opnamebox FLB-616AB 6x16W Opvouwbaar 60x60x60 cm

Deze Falcon Eyes Opnamebox is geschikt om snel productfoto's te maken van kleine objecten zoals sieraden, brillen, munten of andere kleine voorwerpen tot ongeveer 50 cm. Deze 'Portable Photobox' is...

Standaard levertijd

1 dag

€ 209,00
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

Deze Falcon Eyes Opnamebox is geschikt om snel productfoto's te maken van kleine objecten zoals sieraden, brillen, munten of andere kleine voorwerpen tot ongeveer 50 cm. Deze 'Portable Photobox' is een complete ministudio, die gemakkelijk op te zetten is. Deze ministudio wordt geleverd inclusief lampen, diffuusdoek en zilveren reflectiedoeken en heeft een witte binnenkant. Ook krijgt u een draagtas, waardoor de box mee te nemen is op locatie. De fotobox biedt u qua belichting diverse mogelijkheden. U heeft de mogelijkheid om de lampen te voorzien van een diffusor, waardoor u zachter licht kunt creëren. Wanneer u meer lichtopbrengst of harde belichting nodig hebt, kunt u de fotobox voorzien van zilveren reflectiedoeken.


De opname box heeft meerdere openingen, zodat u van voren of van boven kunt fotograferen. De lensopening aan de bovenkant heeft een afmeting van 12 x 12 cm, de opening aan de voorkant is 25 x 11,5 cm. Beide lensopeningen kunnen worden afgesloten, zodat u geen last heeft van binnenkomend licht. De opnamebox heeft aan de voorkant aan de linker- en rechterkant twee spiraallampen, waardoor u een totaal van 6 x 16 watt (480 watt) aan vermogen heeft, met een kleurtemperatuur van 5000 - 5300 K. De twee lampen zijn instelbaar met twee schakelaars, waardoor u kunt schakelen tussen beide lampen. Ook kunt u het meegeleverde diffuusdoek voor de lampen bevestigen, waardoor u diffuser licht krijgt.


Levering

  • Fotobox
  • 6 spiraallampen 16W (320 watt)
  • 2 Diffuusdoeken
  • 3 Zilver reflectiedoeken
  • 1 Frontdoek met rits
  • Kabel 220 volt

Merk:HelpFalcon Eyes
Afmetingen (cm):Help60 x 60 x 60