Top

Click Props Vinyl met Print Pink Snowflake Bokeh 1,52 x 3,00M

4% Korting
  • Click Props Vinyl met Print Pink Snowflake Bokeh 1,52 x 3,00M
€ 229,00
219,00
per stuk
Product is momenteel niet op voorraad

Neem contact met ons op voor de levertijd
Verwachte levertijd: 3 wekenVoorraad: 0

Click Props biedt een uitgebreid assortiment bedrukte vinyl achtergronden en vloerplaten met een print. Deze achtergronden bieden fotografen de mogelijkheid om foto’s te maken in diverse thema’s. Er zijn er meer dan 200 unieke designs verkrijgbaar.

Eigenschappen van de Click Props Vinyl Achtergronden

Alle achtergronden zijn van een absolute topkwaliteit vinyl van 550 gram/m2. Aan de bovenzijde van ieder doek zijn om de 28cm ringen geplaatst waardoor de achtergrond kan worden opgehangen. Elke print is drie maal op het vinyl doek gedrukt voor de hoogst mogelijke scherpte en kwaliteit. Het vinyl is krasbestendig en kan met een vochtige doek schoongemaakt worden. Daarnaast is iedere achtergrond UV licht bestendig en heeft het een matte afwerking voor een reflectievrije achtergrond.


Dankzij het hoge gewicht hangt het doek altijd strak naar beneden. Ook zijn ze gemakkelijk mee te nemen op locatie omdat ze na het uitrollen geen kreukstrepen achterlaten.


De achtergronden worden in Engeland geproduceerd en zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Als het doek van uw keuze niet voorradig is, bedraagt de levertijd zo’n 2,5 weken.


Levering:

  • Vinyl achtergrond

Merk:HelpClick Props
Gewicht van de rol (Kg):Help2,5
Afmetingen:Help1,52 x 3,00M (BxL)
Gewicht per m2:Help550 gram
Thema:HelpBlurry, Kerst
Dit artikel wordt op bestelling geleverd. Neem contact met ons op voor de levertijd.