Top

Click Props Achtergrond Vinyl met Print Lips Pink 2,13 x 2,90m

  • Click Props Achtergrond Vinyl met Print Lips Pink 2,13 x 2,90m
265,00
per stuk
Product is momenteel niet op voorraad

Neem contact met ons op voor de levertijd
Verwachte levertijd: 3 wekenVoorraad: 0

Click Props biedt een uitgebreid assortiment van voorbedrukte vinyl achtergronden en vloerplaten met een print. Deze achtergronden geven fotografen de mogelijkheid om foto’s te maken in diverse thema’s. In totaal zijn er meer dan 200 unieke designs verkrijgbaar.

Eigenschappen van de Click Props Vinyl Achtergronden

Alle achtergronden zijn gemaakt van een absolute top kwaliteit vinyl van 550 gram/m2. Aan de bovenzijde van iedere doek zijn om de 28cm ringen geplaatst waaraan de achtergrond kan worden opgehangen. Iedere print is drie maal op het vinyl doek gedrukt voor de hoogst mogelijke scherpte en kwaliteit. Het vinyl is krasbestendig en kan met een vochtige doek schoongemaakt worden. Daarnaast is iedere achtergrond UV licht bestendig en heeft het een matte afwerking voor een reflectievrije achtergrond.

Dankzij het hoge gewicht hangt het doek altijd strak naar beneden. Ook zijn ze gemakkelijk mee te nemen op locatie omdat ze na het uitrollen geen kreukstrepen achterlaten.

De doeken worden in Engeland geproduceerd. Als het doek van uw keuze niet voorradig is, bedraagt de levertijd zo’n 2,5 weken.

De achtergronden zijn in drie maten verkrijgbaar:
1,52 x 1,52m
1,52 x 2,44m
2,13 x 2,90m

Levering:

  • Vinyl achtergrond


Merk:HelpClick Props
Gewicht van de rol (Kg):Help3,4
Afmetingen:Help2,13 x 2,90m
Gewicht per m2:Help550 gram


Dit artikel wordt op bestelling geleverd. Neem contact met ons op voor de levertijd.