We zijn gesloten van zaterdag 3 t/m zondag 23 september in verband met onderhoud. Uw bestelling wordt maandag 26 september verwerkt.
Armasight Prometheus C 336 2-8x25 (60 Hz) Warmtebeeldkijker

 Dit artikel wordt alleen op bestelling geleverd. Neem contact met ons op voor de levertijd. De Armasight Prometheus C 336 2-8x25 is een warmtebeeldkijker die zowel overdag als 's nachts gebruik...

Verwachte levertijd

3 week(en)

€ 4.079,00
€ 3.561,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

 Dit artikel wordt alleen op bestelling geleverd. Neem contact met ons op voor de levertijd.

De Armasight Prometheus C 336 2-8x25 is een warmtebeeldkijker die zowel overdag als 's nachts gebruikt kan worden, met een detectieafstand voor korte afstanden tot 250m. Deze hoogwaardige warmtebeeldkijker heeft een beeldverversinggraad van 60 hz (real time beeld) en is hiermee de perfecte partner voor het spotten van dieren, jacht, beveiliging of rechtshandhaving. De Armasight Prometheus C 336 2-8x25 heeft een standaard vergroting van 2x, maar door middel van de digitale zoom is deze te verhogen naar 8x. Het beeld is qua helderheid in acht niveaus in te stellen en biedt twaalf verschillende kleurenschemas.

Warmtebeeldkijker versus nachtzichtkijker

Het voordeel van een warmtebeeldkijker  ten opzichte van nachtzichtkijker is dat u ook gemakkelijk ziet of iets of iemand zich in de bossen bevindt. Het geeft u tevens de mogelijkheid om bijvoorbeeld warmtesporen te zien, denk aan zojuist weg gereden auto welke of sporen van een dier. Deze warmtebeeldkijker kijkt ook moeiteloos door sneeuw, stof, rook, mist, nevel en andere atmosferische omstandigheden. De Armasight Prometheus C 336 is uiterst moeilijk op te sporen aangezien het geen zichtbaar licht of RF-energie uitstoot. Daarnaast is er totaal geen licht nodig om duidelijk beeld te zien met deze warmtebeeldcamera. De Armasight Prometheus is zo compact dat deze eenvoudig in één hand past en is ook met slechts één hand te bedienen.

Digitale Video recorder (DVR) voor Armasight Prometheus 336 Warmtebeeldkijkers

Het is ook mogelijk om de beelden van de Armasight Prometheus 336 Warmtebeeldkijker op te nemen met de DVR Digitale Video recorder. Deze is niet standaard inbegrepen bij deze kijker. Zie gerelateerde producten. Deze is lichtgewicht maar tevens duurzaam en robuust. Een real-time, eenvoudig te bedienen, professionele DVR, die minimale stroom verbruikt. Hij bevat een opname functionaliteit, alsmede opsporing van beweging en handmatige opname opties. Op de SD-kaart tot 64GB kunnen veel video's worden opgenomen en direct bekeken worden op de display. Tevens kunt u de Armasight DVR aansluiten op TV, monitor en afspelen op PC met behulp van een SD-kaartlezer.

Armasight Prometheus C 336 productlijn

Armasight Prometheus C 336 is de nieuwste en technologisch meest geavanceerde thermische Imaging monoculair voor sportieve doeleinden, rechtshandhaving en militaire markten. De productlijn van Prometheus is gebaseerd op de nieuwste FLIR Tau 2 VOx microbolometer core, en is beschikbaar in verschillende uitvoeringen waaronder; deze 2-8x25, 3-12x50, 4-16x50 en de 8-32x100. De laatste 2 modellen zijn op bestelling mogelijk. Zie onderstaande video.

Speciale features van de Armasight Prometheus C 336 2-8x25:

De Armasight Prometheus C 336 heeft een aantal speciale features die de warmtebeeldkijker nog beter laten functioneren dan andere merken.


ACE (Active Contrast Enhancement): een digitale correctie die zorgt voor een zichtbaar verschil in contrast in het beeld. 
DDE (Digital Detail Enhancement): een scherpte correctie die het digitale beeld versterkt voor extreem scherpe beelden zonder ruis.
SSO (Smart Scene Optimization): een correctie die ervoor zorgt dat objecten met dezelfde thermische tekening goed kunnen worden onderscheiden.
IBHEQ (Information-Based Hisogram Equalization): een speciale correctie die helpt een beter beeld te krijgen in een omgeving met een grote aanwezigheid van de lucht(hemel) of water.
UCMNUC/FFC (User-Controlled Manual Non-Uniformity Correction/Flat-Field Correction): Dit is een speciale sluiter tussen de camera sensor en de lens die zorgt voor een meer uniform beeld.
SSN (Silent Shutterless NUC): met deze functie is de sluitertijd van de UCMNUC/FFC te controleren.

Kenmerken van de Armasight Prometheus C 336 2-8x25:

 • Objectief Lens Type: Germanium
 • Instelling Helderheid: 8 niveaus
 • Video Output: PAL (768×574 pixels) - NTSC (640×480 pixels)
 • F-getal Lens: F/1.0
 • Brandpuntsafstand Objectief: 25 mm
 • Batterijduur: tot 4 uur (met extern batterij-compartiment, welke niet is inbegrepen, tot 12 uur)


Levering:

 • Armasight Prometheus C 336 2-8x25 (60 Hz) Warmtebeeldkijker
 • Lens doek
 • 2x CR123A Batterij
 • Draagtas
 • Video Kabel
 • Batterij Houder
 • Handleiding

Merk: Help Armasight
Gebruik: Help Natuurobservaties, Jacht, Rechtshandhaving, Beveiliging
Detectortype: Help FLIR tau 2 336x256 VOx Microbolometer
Objectief Diameter: Help 25 mm
Uittredepupil: Help 5 mm
Scherp vanaf: Help 0.25 m tot oneindig
Zichtveld: Help 13°×10°
Golflengte: Help 17 μm
Viewfinder display: Help 640x480 LED VGA
Kleurpalet: Help White Hot, Black Hot, Fusion, Rainbow, Globow, Ironbow 1, Ironbow 2, Sepia, Color 1, Color 2, Ice-Fire en Rain
SD kaart slot: Help Ja
Refresh Rate: Help 60 Hz
Opstarttijd: Help 3 seconden
Eye relief (oogafstand): Help 16 mm
Digitale Zoom: Help 1x, 2x en 4x
Dioptrie instelling: Help +5 / -5
Gewicht: Help 400 gr
Afmetingen: Help 180 × 68 × 62 mm
Detectie afstand: Help 250 m
Statief Aansluiting: Help Ja
Voeding: Help 2x CR123A Batterij
Werktemperatuur: Help -40 to +50°C
Waterproof: Help Ja
Garantie: Help 2 jaar
Handleiding: Help Userguide Armasight Prometheus 336 Warmtebeeldkijkers