Kowa SV Verrekijkers worden gebruikt om objecten op grote afstand dichterbij te halen en deze zodoende beter te kunnen bekijken.

Kowa SV-Serie

Met de SV serie Verrekijkers heeft Kowa zich gericht op kostenbesparing zonder in te leveren op de kwaliteit waar ze om bekend staan.

 

Door de phase coating op de prisma's en een full multi-coating op de lenzen heeft deze serie weinig verlies van licht. Hierdoor hebben deze kijkers een helder visueel bereik en een scherp beeld. Ook is deze serie waterdicht en stikstof gevuld wat beslaan en stof tegengaat.

 

Het gebruiksvriendelijke ontwerp maakt deze serie ideaal voor natuur observatie, vogels kijken of andere outdoor activiteiten. De lichtgewicht constructie maakt ze gemakkelijk mee te nemen.

         

      

Alle Kowa verrekijkers uit de SV-serie worden geleverd inclusief: Draagband, tas, oculairdoppen en objectiefdoppen.

 

De SV-serie is beschikbaar in de volgende uitvoeringen: 8x25, 10x25, 8x32, 10x32, 8x42,10x42, 10x50, en 12x50.

 

U heeft al een Kowa SV voor slechts € 99,=

 

Direct naar het Kowa SV aanbod >>


Kijkersvraag Kowa SV Verrekijker

Ik zou graag een verrekijker hebben met een hoog schemergetal en hoge restlicht sterkte dus 22 om 49 maar dan met een vergroting van 10x?

Antwoord
Het schemergetal kun je berekenen door de vergroting (vb. 10x) te vermenigvuldigen met de objectiefmaat (vb. 50mm) en hieruit de wortel te trekken. Bij een verrekijker die 10x50 is, is dit 22. Kortom, je bent op zoek naar een 10x50 verrekijker.

 

Ik zou niet weten wat je met de 49 bedoelt, mogelijk de lichtsterkte. Tegenwoordig zijn deze getallen al achterhaalt, omdat het er verschillende gradaties van coatings, lenzen en prisma’s bestaan die invloed hebben op de lichtsterkte en het schemergetal.

 

Hoe langer je wilt kunnen genieten van je verrekijker, des te beter die coating, lenzen en prisma’s dienen te zijn. Zo zal een 10x50 verrekijker van 150 euro minder goed presteren als een 10x50 verrekijker van 1000 euro.

 

Dus ik zou je willen vragen welk budget je hebt en zou je dan een 10x50 model kunnen aanraden die het beste bij jouw budget past. Ik hoor het graag! contact >>


Direct naar het Kowa SV aanbod >>

Geen producten